TÁVOKTATÁS

JÁRVÁNY - TÁVOKTATÁS

 

Kedves Kolléganők és Kollégák !
 
A járványhelyzet még mindig folyamatosan változik, így az oktatásra, az egyetem látogathatóságára vonaztkozó szabályok is szinte hétről-hétre változnak. Az általános, egyetemi szintű szabályok az egyetem honlapján folyamatosan jelennek meg. Ezeket a hallgatóknak is követni kell. A mindenkori aktuális tájékoztatóban foglaltak betartását kérjük minden hallgatótól.
 

Az aktuális szabályokról a KTH honlapján is található tájékoztató:  https://kth.bme.hu/aktualitasok/aktualis/ .

A jelenlegi elképzelések szerint a képzés továbbra is jelenléti oktatási formában folyik tovább.
 
A helyzet romlása esetén előfordulhat, hogy az oktatást on-line formában kell folytatnunk. Ezért, ahogy azt már az első két konzultáción jeleztük, kérjük, hogy mindenki szerezzen be BME CÍMTÁR-as azonosítót, illetve regisztráljon be MS OFFICE 365 felhasználónak. Ezáltal a TEAMS-ben egyszerűsödik az oktatás szervezése.
 
A CÍMTÁR-ról és az OFFICE 365-re való regisztrációról részletesen a következő linken lehet információhoz jutni: https://login.bme.hu
 
Természetesen az egyes tantárgyak tananyagai a hallgatói megosztáson továbrra is elérhetőek, és azokat a tantárgyak oktatói rendszeresen karban is tartják:
 
 
A konzultációk tartásával kapcsolatban a prioritási sorrendünk a következő:
1. Ha lehet személyes jelenléttel tartjuk meg a konzultációkat.
2. Órarendi időpontban TEAMS-ben tartunk konzultációt, amelyről felvétel készül. A felvételt megosztjuk a hallgatókkal.
3. Elektronikusan hozzáférhető tananyagokat biztosítunk és hozzá személyes, e-mail vagy egyéb online konzultációt.

 

Amennyiben a járványhejzet megköveteli az órákat TEAMS-ben fogjuk megtartani, az órarendben előírt időpontokban. Minden órára mindenkinek küldünk meghívót.

 

Üdvözlettel

 
 
Darabos Péter